K U H A J T E   S   N A M A

MAPA STRANICE

GeneratorTV Logo

Timeline

Photos

Što ćemo danas za ručak? Ma ne, to više nije in pitanje nego iz kog dijela Svijeta ćemo danas izvući ideju za kuhanje? Poznati, manje poznati, ali svi odreda vrhunski kuhari za Vas smisljaju čime ćete puniti svoje trbuščiće za doručak, ručak i večeru, ali i za popodnevni drink a Generator TV prenosi njihove ideje do Vas, pazi Vas i čuva da bude sretni. Jer sreća vrlo često dolazi iz mirišljavog lonca.

 •  

  Moonberry

   

  Moonberry je mlada nagrađivana blogerica iz Singapura, sa prebivalištem u New Yorku. Ona spaja dvije kulture i podučava nas kako je fusion Amerike i  Singapura moguć i zanimljiv, poučan. Kroz blog o lifestylu, modi, ljepoti i svemu ostalom kreativnom ima velik utjecaj na žene. U rubrici Generator TV-a   Tulum za nepce, predstavlja nam jednostavne recepte Singapurske kuhinje sa daškom New Yorka u njima.

   

 •  

  Flora Cadore

   

  Flora, prelijepa i nasmijana Brazilka pokazuje kako brzo napraviti ručkić od finih i zdravih namirnica. Krećemo od jednostavnijih recepata, a kako vrijeme odmiče idemo prema kompliciranijima, sve dok ne dodemo do toga da čete nam sami slati svoje recepte i biti konkurencija našoj prijateljici Flori. Sada slijedimo Brazil, a uskoro… Brazil slijedi nas :-) SALADA DE TIRINHAS by Flora Mrkvica, ...

   

 •  

  All Recipes UK

   

   

  Allrecipies je vodeća britanska i svjetska najveća  kuharska zajednica koja koja po pricipu "kuhari amateri za kuhare amatere" otkriva i raznjenjuje recepte među sobom. Svake godine 435 miliona članova dijele svoje kuharske tajne kroz 17 internet stranica koje predstavljaju 22 zemlje na 11 jezika,

   

   

 •  

  Portal Dobartek.spar.hr mjesto je s velikim brojem provjerenih recepata, ali i portal s novostima iz područja kulinarstva. Pokretanjem ovog portala SPAR Hrvatska želi svim svojim kupcima, ali i onima koji će to tek postati; biti savjetnik i partner u izazovima vezanim za pripremu hrane.

   

www.generatortv.com

Zagreb

Croatia

info@generatortv.com

PRIMAJTE NAŠE OBAVIJESTI

©

generatortv.com // M&M

WEB Vladimir Marin & Vanja Marin

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.